Gość w kawiarence. Rozmowa z Agnieszką Okos

Jak przygotować jajko pod kroszonkę? Ile czasu zajmuje tak precyzyjne zdobienie? Na te i inne pytania odpowiada Agnieszka Okos, twórczyni ludowa.
Opolskie kroszonki są najpiękniejsze na świecie. Co roku twórcy ludowi zachwycają kunsztem i pomysłowością w zdobieniu świątecznych jajek. Jak przygotować kroszonkę i dlaczego jest taka wyjątkowa? O tym Agnieszka Okos, twórczyni ludowa.
Gość w kawiarence: Agnieszka Okos, twórczyni ludowa
Najnowsze artykuły
- Ozimska Park w Opolu z nową częścią handlową - 18 października oficjalne otwarcie
- Nadleśnictwo Opole zaprasza na spacer z leśnikiem! Sprawdź szczegóły
- Ruszyły konsultacje w sprawie ograniczenia nocnej sprzedaży alkoholu. Sprawdź szczegóły
- Lekarze dostali fałszywe sms-y w sprawie aktualizacji certyfikatów. ZUS apeluje o ostrożność
- Interwencja Straży Granicznej wobec pasażerów niewpuszczonych na pokład samolotu do Chorwacji