Gość w kawiarence. Rozmowa z Agnieszką Okos

Jak przygotować jajko pod kroszonkę? Ile czasu zajmuje tak precyzyjne zdobienie? Na te i inne pytania odpowiada Agnieszka Okos, twórczyni ludowa.
Opolskie kroszonki są najpiękniejsze na świecie. Co roku twórcy ludowi zachwycają kunsztem i pomysłowością w zdobieniu świątecznych jajek. Jak przygotować kroszonkę i dlaczego jest taka wyjątkowa? O tym Agnieszka Okos, twórczyni ludowa.
Gość w kawiarence: Agnieszka Okos, twórczyni ludowa
Najnowsze artykuły
- Lekarze dostali fałszywe sms-y w sprawie aktualizacji certyfikatów. ZUS apeluje o ostrożność
- Interwencja funkcjonariuszy Straży Granicznej wobec pasażerów niewpuszczonych na pokład samolotu do Chorwacji
- Ostatnie dni głosowania w Budżecie Obywatelskim Opola. Do rozdysponowania rekordowe 8,1 mln zł
- Harcerze z ZHR na służbie w Szkocji
- Na Opolszczyźnie przybywa lekarzy z prawem do wystawiania zwolnień chorobowych